Voorgaande jaren Parkgolf

[av_one_full first min_height=” vertical_alignment=” space=” custom_margin=” margin=’0px’ padding=’0px’ border=” border_color=” radius=’0px’ background_color=” src=” background_position=’top left’ background_repeat=’no-repeat’ animation=”]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Over de voorgaande jaren van Parkgolf Eindhoven 2018

Parkgolf 2017

Parkgolf 2017 een succes: € 4.000 voor Inloophuis de Eik!
Op zaterdag 23 september was weer een daverend succes: mooi weer, uitdagende baan door het stadswandelpark en langs de dommel, prima ontvangst en catering bij Hampshire Hotel Parkzicht en last but not least de enthousiaste deelnemers, die gezorgd hebben voor gezelligheid en voor de € 4.000 voor Inloophuis de Eik. Een sfeerimpressie kan gevonden worden bij de foto’s.

Parkgolf 2016

Parkgolf heeft weer plaats gevonden in in het Stadswandelpark van Eindhoven. Zo’n tweeënzeventig golfers hebben deelgenomen aan het toernooi, verdeeld over particulieren en bedrijven. Dit jaar met wederom prachtig weer, iedereen heerlijk in het zonnetje. In totaal is er maar liefst een cheque van 3.500 euro overhandigd aan het goede doel Samen voor Eindhoven. Ook dit jaar zijn er wederom foto’s gemaakt.

Wilt u ook mee doen? Koop nu kaarten in Winkel voor een onvergetelijke dag met vrienden, relaties én het goede doel!
[/av_textblock]

[av_textblock size=” font_color=” color=”]

Parkgolf 2015

Parkgolf vond weer plaats in de Genneper parken van Eindhoven. Zo’n vierenzestig golfers hebben deelgenomen aan het toernooi, verdeeld over particulieren en bedrijven. Het begon allemaal in de ochtenddauw waarna ook dit jaar weer het zonnetje heerlijk heeft geschenen. In totaal is er één cheque van 3.000 euro overhandigd aan het goede doel Inloophuis de Eik. Dit jaar zijn er ook professioneel foto’s gemaakt èn er was een kennis quiz / mini GVB examen.

Parkgolf 2014

Het parkgolfen vond weer plaats in het Stadswandelpark van Eindhoven. Zo’n zeventig golfliefhebbers hebben deelgenomen aan het toernooi, zowel particulieren als bedrijven. Het begon allemaal in de ochtenddauw waarna het zonnetje heerlijk begon te schijnen. In totaal zijn er twee cheques van in totaal ruim 3.200 euro overhandig aan de Stichting Leergeld en de Scouting Roosevelt. Dit jaar is er ook ‘kunst’ geveild.

Koop nu kaarten in Winkel voor een onvergetelijke dag met vrienden, relaties én het goede doel!
[/av_textblock]

[/av_one_full]